top of page

About  me 

Image 38_edited_edited.jpg

Hey, mijn naam is Sarah en als cake designer en artist maak ik van taarten echte statement pieces. Elke taart die ik maak is uniek en een feest op zich; ik wil een lach op je gezicht toveren en je verrassen met de heerlijke smaakcombinaties! 

Ik vind het geweldig om op deze manier iets te kunnen toevoegen aan jouw speciale dag en geniet dan ook zo intens van het ontwerpen, bakken en decoreren.

Ook al kan ik uren achter elkaar in de keuken staan, family time is zeker ook heel belangrijk voor me! Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan en ik geniet echt van de kleine dingen, zoals: een koffie met een gebakje in het zonnetje, de geur van vers gemaaid gras op een zomerse namiddag en lange boswandelingen. Want juist deze 'kleine' dingen maken het leven zo bijzonder, vind ik! 

Van de automobiel sector naar cake designer & artist 

Voordat ik begon als cake designer, was ik werkzaam in de automobiel sector. Heel iets anders, maar ook heel leuk en vooral leerzaam. Wel merkte ik dat ik mezelf voorbij liep en met de geboorte van onze dochter besloot ik het dan ook om het wat rustiger aan te doen. Hierdoor kreeg ik meer ruimte om mijn creatieve kant te (her)ontdekken en dit uitte zich in bakken, ontwerpen en creëren. Ik werd -en word- er enorm gelukkig van .Vanaf dat moment werd het dan ook heel duidelijk: hier wil ik mee verder. Ik startte Wild Flour Bakery op en met mijn unieke taarten en sweets wil ik anderen net zo gelukkig maken. 

Een paar weetjes over mij 

- Ik ben getrouwd met mijn fantastische man Gilles die me onvoorwaardelijk steunt en bijstaat in alles wat ik onderneem. 

-Ik ben mama van een prachtige, levenslustige dochter Camille.

-Ik ben een grote dierenliefhebber! We hebben dan ook 3 paarden, 2 honden en een poes. 

-Met mijn gezin woon ik in de bruisende stad Hasselt. 

Waarmee mag ik jou helpen ? 

Wil jij een bijzondere en unieke taart voor een speciale gelegenheid? Ik leer je graag beter kennen, zodat ik een echt statement piece kan maken die perfect bij jou en je wensen past. Van een bepaald thema, het kiezen van een andere vorm, tot aan de smaak beleving; ik maak voor jou de combinatie om nooit meer te vergeten!

bottom of page