top of page

Veelgestelde vragen 

Heb je een vraag en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan even contact met me op

Hoe plaats ik een bestelling? 

Weet je al precies wat je wilt? Dan kun je gemakkelijk via het bestelformulier jouw bestelling plaatsen.

Binnen 3 werkdagen krijg je van mij een reactie, tenzij ik met verlof ben (dit communiceer ik via Instagram en de website). Wil jij je bestelling liever eerst bespreken en/of heb je een vraag? Je kunt me altijd een berichtje sturen.

Hoe lang van tevoren moet ik een (bruidstaart) bestellen? 

Om teleurstelling te voorkomen, adviseer ik je om zo snel mogelijk jouw bestelling te plaatsen.

 Op z'n laatst 3 à 4 weken van tevoren, maar het kan zijn dat ik dan al vol zit. Voor bruidstaarten raad ik je aan 4 tot 6 maanden van tevoren contact op te nemen om je bestelling te plaatsen. Je kunt natuurlijk altijd een berichtje sturen.

 

Hoe lang van te voren moet ik sweets bestellen? 

Voor sweets is het goed om 3 à 4 weken van te voren je bestelling te plaatsen. Gaat het om een kleinere bestelling? Dan is rond de 2 weken vaak ruim op tijd, maar ik kan niets garanderen. 

Ik ben mijn bestelling vergeten te plaatsen, is het mogelijk om een last minute bestelling te doen? 

Omdat ik al mijn taarten en sweets met de hand maak en verse ingrediënten gebruik, is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen voor binnen 2 weken. Soms bied ik standaard taarten aan en deze kunnen dan wel deels worden gepersonaliseerd. Ook kan het voorkomen dat een andere bestelling niet doorgaat, waardoor er een plekje vrijkomt. Hou hiervoor zeker mijn Instagram in de gaten. 

Hoe gaat het betalen? 

Om jouw plekje te reserveren én om al de nodige ingrediënten aan te kopen, vraag ik een aanbetaling van 50%. Deze dient te worden voldaan binnen 48 uur nadat we de bestelling hebben besproken. Je kunt het afgesproken bedrag overmaken op rekeningnummer BE02 7340 6031 7740 onder vermelding van je naam en de datum van jouw speciale dag. In overleg kunnen we iets anders afspreken. 

Wanneer de aanbetaling niet op tijd binnen is, kan ik helaas jouw plekje niet meer reserveren en wordt deze weer vrijgegeven. De reden hiervoor is dat ik al een paar keer heb meegemaakt dat er op het laatste moment wordt geannuleerd. Soms heb ik al de ingrediënten of extra's gekocht en heb ik andere moeten teleurstellen. Ik hoop op je begrip. 

De volledige betaling moet binnen zijn op het moment dat je jouw bestelling afhaalt . Het is mogelijk om bij het afhalen met cash te betalen of via de Payconig app.

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat? 

Als het gaat om custom bestellingen , zoals een bruidstaart, custom taart en gepersonaliseerde sweets, kun je tot 1 maand voor de afgesproken datum kosteloos annuleren. Annuleer je jouw bestelling tot 2 weken voor de afgesproken datum, dan krijg je je aanbetaling terug in de vorm van een waardebon. Deze waardebon kun je tot 1 jaar na datum van annuleren gebruiken voor een nieuwe bestelling. 

Wanneer je binnen 2 weken van de afgesproken datum annuleert, wordt de aanbetaling ingehouden voor de reeds gemaakte kosten en het reserveren van jouw plekje. 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden ? 

De aanbetaling kun je overmaken op rekeningnummer BE02 7340 6031 7740 onder vermelding van je naam en de datum van jouw speciale dag. Het resterende bedrag moet op de dag van afhalen op mijn rekening staan. Het is ook mogelijk om tijdens het afhalen het resterende bedrag te betalen met cash of via de Payconiq app. 

Ik zou graag een fondant beklede taart willen bestellen, kan dat? 

Ik maak geen fondant beklede taarten, omdat ik op een andere manier te werk ga. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn smaken goed naar voren komen. Wil je toch iets met fondant? Bekijk dan zeker even de koekjes.

 

Uit welke smaken kan ik kiezen? 

Je kunt uit allerlei smaken kiezen; van frambozencurd, tot aan carrot cake! Je bepaalt zelf de smaak voor de cake, vulling en topping. Bekijk het overzicht van alle smaken

De smaken voor de sweets staan per product aangegeven.

Ik heb een supermooie taart bij een ander gezien, kun je deze namaken? 

Elke cake designer en artist heeft zijn of haar eigen stijl en daarom maak ik geen taarten na . Wel kun je natuurlijk een inspiratie foto laten zien van wat je mooi vindt, zodat ik een beter beeld krijg van jouw wensen . 

Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen? 

Je kunt jouw bestelling afhalen op dinsdag t/m vrijdag, van 09.00 tot 12.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 11.00 en 13.00 tot 14.00 uur.

Lukt het niet om jouw bestelling op één van deze momenten af te halen? Neem dan even contact met me op en dan bespreken we wat er mogelijk is. 

Kan ik mijn bestelling ook laten leveren? 

Ik lever enkel bruidstaarten. Hiervoor breng ik €15 in rekening binnen Hasselt, buiten Hasselt vraag ik een kilometervergoeding voor heen en terug (€0,50/km) .

Is het mogelijk om vegan/glutevrije/suikervrije taarten en sweets te bestellen? 

Op dit moment bied ik deze opties niet aan voor de taarten. Wanneer hier verandering in komt , zet ik dit zeker erbij op de website . Wel bied ik vegan chocolate chip cookies aan, kijk hier.

Zijn de taarten en botercrème veilig voor zwangeren vrouwen? 

Jazeker! De botercrème wordt altijd bereid met gepasteuriseerd eiwit en hierdoor kunnen ook zwangere vrouwen genieten van mijn taarten. Twijfel je? Vermeld het voor de zekerheid bij je bestelling  en/of neem contact met me op.

Kan er rekening gehouden worden met bepaalde allergieën? 

Mijn cakes zijn allemaal zelf bereid, ik gebruik geen mixen. Er kan zeker rekening gehouden worden met bepaalde allergieën. Mijn cakes zijn buiten uitzondering van de carrot cake allemaal notenvrij! 

Heb je een koemelk allergie, of een andere allergie en wil je er zeker van zijn dat het goed komt? Meld het altijd even via het contactformulier en dan kijk ik wat ik voor je kan doen. 

Heb je een fysieke winkel waar ik naartoe kan?

Ik heb geen fysieke winkel. Op afspraak kun jij jouw bestelling afhalen op: Vinstermikstraat 52, 3500 Hasselt in België.

Heb je een vraag over jouw bestelling? Neem dan contact me op. 

bottom of page