top of page

Wedding

wedding cake.JPG

Een perfecte taart
voor jullie perfecte dag 

Jullie gaan trouwen, proficiat! Jullie hebben de perfecte setting uitgekozen voor de bruiloft, misschien zelfs een moodboard gemaakt, de bruidsjurk is gekozen, de gasten zijn uitgenodigd, maar hoe zit het met de bruidstaart? Er zijn zo veel mogelijkheden; grootte, verschillende lagen, stijl, decoratie, kleur, vorm en dan heb ik het nog niet eens over de smaak. Het kan soms overweldigend zijn, maar ik help jullie graag met dé perfecte bruidstaart om jullie dag nog feestelijker te maken! 

 

Vraag hier je wedding brochure aan

Een bruidstaart die precies bij jullie past

Smaak is zoiets persoonlijk en net daarom maak ik altijd one of a kind unieke bruidstaarten.Kom gezellig langs om inspiratie op te doen, jullie wensen te bespreken en natuurlijk om te proeven. We kiezen bijvoorbeeld het aantal lagen aan de hand van het aantal personen, de vorm, de decoratie en de perfecte smaakcombinatie. 

Nog geen idee wat jullie willen? Geen zorgen, op basis van jullie wensen en het thema van de bruiloft creëer ik een unieke bruidstaart die perfect bij jullie past! Met mijn bruidstaart wil ik jullie verrassen, laten glimlachen en jullie dag nog specialer maken. Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie en om even kennis te maken! 

92d993aa-70e1-4b0b-a561-5069444b8698.JPG

Creëer de bruidstaart van jullie dromen

Wat is jullie smaak? Wat is het thema van jullie bruiloft? Hoeveel gasten gaan er aanwezig zijn? Waar houden jullie van? Allerlei vragen die ik stel om de bruidstaart van jullie dromen te kunnen creëren. Sommigen weten al heel goed wat ze willen en anderen kunnen nog wat inspiratie gebruiken. 

Door mijn ervaring als cake designer en artist maak ik van jullie ideeën en wensen een mooi geheel, zodat de look & feel én de smaak perfect bij jullie passen. 

In verband met het kennismaken, het reserveren van jullie datum, de voorbereiding, het zorgen voor de juiste ingrediënten en decoratie is het belangrijk om jullie bruidstaart zo snel mogelijk te bestellen, liefst 4 tot 6 maanden van tevoren. Tussentijds hebben we contact, onder andere over de smaken, het thema van de bruiloft, het levermoment en hoe jullie de bruidstaart zo goed mogelijk kunnen bewaren voordat het moment zo ver is. 

De bruidstaarten starten vanaf €10pp . 

Kennismakingsgesprek

ISIMG-829428.JPG

Voordat ik met jullie bruidstaart aan de slag ga, wil ik jullie graag eerst beter leren kennen. Wat zijn jullie smaken en wensen, wat vinden jullie mooi, welke setting willen jullie graag creëren? 

Als cake designer en artist maak ik unieke statement pieces; geen standaard taarten, maar een bruidstaart die echt van toegevoegde waarde is op jullie speciale dag.  Dit doe ik onder andere door bijzondere vormen, smaakcombinaties en mooie decoraties. Neem zeker ook een kijkje bij mijn portfolio voor voorbeelden en inspiratie.

Enthousiast over mijn bruidstaarten en manier van werken? Super! Neem contact met me op om jullie wensen verder te bespreken en jullie datum te reserveren. 

Image 71_edited.jpg
bottom of page